Wie zijn wij ?

Wie zijn wij ?

Fietsenwinkel Rotterdam heeft 2 fysieke winkels en is sinds 8 jaar een begrip geworden in heel Nederland. Dit heeft Fietswinkel Rotterdam te danken aan het ruime assortiment aan fietsen, scherpe prijzen en professioneel advies naar haar klanten toe. Fietswinkel Rotterdam verkoopt stadsfietsen van de merken Batavus, Gazelle, Sparta, Union, Puch, Cortina, Montego, United Cruiser, Van Moof, Lief, Altec, Highlander, Nostalgia, Popal. U kunt ook bij Fietswinkel Rotterdam terecht voor stoere schoolfietsen, kinderfietsen, jongensfietsen en meisjesfietsen.

Winkels:

fietsenwinkel Rotterdam slinge

Fietswinkel Rotterdam Slinge, Slinge 139-141, 3085ER Rotterdam, Nederland 010 210 3254

fietswinkel rotterdam west

Fietswinkel Rotterdam West: 2e Middellandstraat 28, 3021 BP Rotterdam, Nederland, 010 477 9355

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag 09:00 tot 18:00 uur
Vrijdag: 09:00 tot 21:00 (koopavond)
Zaterdag: 09:00 tot 18:00 uur
Zondag: 09:00 tot 18:00 uur (elke Zondag open)

Door de nauwe samenwerking met de leveranciers en fabrikanten kan Fietswinkel Rotterdam een breed assortiment aan fietsen aanbieden voor een scherpe prijs. Voor iedere doelgroep heeft Fietswinkel Rotterdam wel een passende fiets. Bent u een student die een tweedehands fiets nodig heeft, of heeft u een (elektrische)fiets nodig voor woon en werk verkeer? Fietswinkel Rotterdam kan u hierbij eerlijke en professionele advies geven en op weg helpen.

Kan ik ook fietsaccessoires & onderdelen kopen bij Fietswinkel Rotterdam?

Ben u op zoek naar fietsaccessoires of fiets onderdelen? Fietswinkel Rotterdam heeft altijd ruime voorraad aan onderdelen en accessoires voor uw fiets.
Of u nu veilige en betrouwbare kinderzitje van YEPP, Bobike, Qibbel en Polisport nodig heeft of een (antilek) band CST, Schwalbe, Vredestein alle soorten en maten kunt u kopen bij Fietswinkel Rotterdam. Dit kan zowel op de webshop als in de winkels.

Hoe werkt de Webshop van Fietswinkel Rotterdam?

U heeft de mogelijkheid om het rijklaar of in doos te bestellen en te laten bezorgen op uw huis of werk adres.
U kunt de fietsen natuurlijk ook ophalen bij een van de Fietswinkel Rotterdam winkels. Klik hier voor een Fietswinkel Rotterdam winkel bij u in de buurt.
Omdat Fietswinkel Rotterdam met verschillende leveranciers en vervoerders werkt zijn er meerdere mogelijkheden waaruit u kunt kiezen.
U kunt tijdens de bestelprocedure aangeven wat uw wensen zijn en direct vragen stellen door middel van het "Stel hier een vraag" knop.

Doet Fietswinkel Rotterdam ook reparaties en onderhoud?

Bij Fietswinkel Rotterdam staat snelle service en klantvriendelijkheid op de eerste plaats!
Fietswinkel Rotterdam doet daarom ook reparaties en onderhoud van alle soorten en merken fietsen.
U heeft in het verleden waarschijnlijk gemerkt dat als u bij een fietsenmaker kwam met een fiets dat elders was gekocht u anders werd behandeld.
Bij Fietswinkel Rotterdam hoeft u daar niet bang voor te zijn! Alle deuren staan zo wijd open voor iedereen dat het binnen gaat tochten.
Voor reparaties hoeft u bij Fietswinkel Rotterdam geen afspraak te maken, u kunt er direct met uw fiets terecht.
Als het uw voorkeur heeft om toch een afspraak te maken kan dit natuurlijk wel.
Voor een lijst met de meest voorkomende reparaties en prijzen kunt u hier klikken.